VINTERFERIE

Vinterferie i Danmark

4-dages tilbud

Fra d. 7/2 til d. 16/2 2020

Prøv noget helt nyt: Tag på camping i vinterferien i Bogense!

Overnat 4 nætter i vinterferien på en valgfri plads (ikke alle pladser er tilgængelige i vintersæsonen), for op til 6 personer.

El-tilslutning og elforbrug er inkluderet i prisen.

Gratis PLUS-pakke medfølger, så der er fri adgang til badeland, fitness og varme bade i vores opvarmede servicebygninger.

Husk også at vi nu har gratis WiFi på pladsen.

Pris kun kr. 1.495,-

Se mere om First Camp Bogense Camping her:

CAMPING

Camping i absolut topklasse, på en af Danmarks 5 stjernede campingpladser. Vi har moderne faciliteter, masser af aktiviteter og den bedste beliggenhed du kan ønske dig.

HYTTER

Snup en ferie i en af vores lækre luksushytter. Vi har plads til dig og din familie, og har mange forskellige typer hytter.

Camping med badeland

AKTIVITETER

På First Camp Bogense Camping har vi masser af aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. en tur i vores store indendørs badeland med vandrutsjebane, varmtvandsbassin og stort konkurrencebassin.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se mere her