VINTERCAMPING I BOGENSE

Vintercamping i Bogense – Fordi Bogense er skøn hele året

Camping om vinteren, når temperaturen nærmer sig frysepunktet og de lyse dagtimer bliver kortere, er noget helt særligt. For os her på First Camp Bogense City betyder det tid til nærvær og hygge. Derfor holder vi vinteråbent, så dig og din familie kan opleve den hyggelige vinterstemning på campingpladsen, da dét at campere om vinteren kan noget helt specielt.

Du kan samle familien og tage af sted i egen campingvogn eller du kan leje en af vores hytter, hvor I kan nyde hinandens selskab, mens sneen daler udenfor. Vores største og let tilgængelige servicebygning med køkkener, bade- og toiletfaciliteter, står opvarmet hele vinteren, så I kan lave mad eller julebage i varme og lækre omgivelser. Hvis I er til røde kinder og vind i håret, kan I nyde en frisk gåtur ved havnen eller en tur ned i Bogense Bymidte, hvor det emmer af julestemning og hygge hele december. Mulighederne er mange, når vi byder jer velkommen til vintercamping på First Camp Bogense City. Vi arrangerer også julehygge og aktiviteter i løbet af december, så hold øje med vores aktivitetskalender.

Så skynd jer ind og book en vinterplads her

Se mere om First Camp Bogense City her:

CAMPING

Camping i absolut topklasse, på en af Danmarks 5 stjernede campingpladser. Vi har moderne faciliteter, masser af aktiviteter og den bedste beliggenhed du kan ønske dig.

HYTTER

Snup en ferie i en af vores lækre luksushytter. Vi har plads til dig og din familie, og har mange forskellige typer hytter.

Camping med badeland

AKTIVITETER

På First Camp Bogense City har vi masser af aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. en tur i vores store indendørs badeland med vandrutsjebane, varmtvandsbassin og stort konkurrencebassin.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu