VIGTIG INFORMATION

Vigtigt information og alt det med småt…

GARANTI FOR EN BESTEMT PLADS
Vil du være helt sikker på at få den plads du ønsker, koster det kr. 100,- pr. booking. Alternativt kan du opleve, at du flyttes til en anden plads. Valget skal træffes inden indbetaling af 1. rate.

EL
Prisen for strøm er kr. 3,75 pr. kWh. I får en strømmåler med når I tjekker ind, og den skal monteres ude ved strømudtaget, så den hænger synligt under hele opholdet.

ANKOMST OG AFREJSE
Den lejede enhed er fri fra kl. 14.00 på ankomstdagen. Ved ankomst senere end klokken 18.00 bedes I give besked på tlf. eller bogense@firstcamp.dk

Ved afrejse skal pladsen være fri kl. 12.00

ARMBÅND
Ved ankomsten skal børnene have et armbånd på, så vi kan se at de tilhører pladsen. Hvis armbåndet går i stykker under opholdet, kan et nyt laves i receptionen.

SVØMMEHAL OG UDENDØRSPOOL
Som gæst på First Camp Bogense Camping kan alle overnattende gæster benytte Bogense svømmehal og vores udendørspool til favorable priser.

FORTRYDELSESRET OG REFUSION
(Gælder ikke ved sæsonpladser, se betingelser for disse her)

Når du booker et ophold ved First Camp Bogense Camping er den bookede periode bindende. Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

Med Fuld Afbestillingsbeskyttelse er du dækket uanset årsagen til afbestilling. Beskyttelsen koster 9% af den samlede pris for opholdet inkl. alle gebyrer og tillæg.

Med Afbestillingsbeskyttelse ved Sygdom er du dækket i tilfælde af akutopstået sygdom eller død blandt én af rejsedeltagerne, som skal lægedokumenteres. Forsikringen koster 4% af den samlede pris for opholdet inkl. alle gebyrer og tillæg.

Afbestillingsbeskyttelser dækker indtil kl. 12.00 dagen før booket ankomst. Kun skriftlig afbestilling via mail er gyldig. Der betales et administrationsgebyr på 250,- ved afbestilling, uanset hvilken afbestillingsbeskyttelse du har købt.

Afbestillingsbeskyttelsen kan bestilles når du booker opholdet, og senest ved betalingsfristen for første rate. Der er ikke fortrydelsesret på Afbestillingsbeskyttelsen.

Uden afbestillingsbeskyttelse
Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog trækkes kr. 500,00 i administrationsgebyr.
Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50 % af opholdets pris.
Ved afbestilling mindre end 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

Du kan læse alle vores Handelsbetingelser i vores onlinebooking, nederst på siden.

NB – vælger du at booke via telefon eller mail, koster det kr. 100,- i ekspeditionsgebyr. Det er gratis at foretage booking online.

 

Fødevarekontrol
Du kan finde mere om vores fødevarekontroller her

KIG INDENFOR

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHALLEN ER ÅBEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Spar penge på ferien med et af vores tilbud

Menu

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se mere her