SERVICEBYGNINGER

Kvalitet og komfort

950m2 moderne og smukt indrettede rum står til din rådighed, når du gæster First Camp Bogense City.

Vores servicebygninger – køkkener, bade- og toiletfaciliteter – er alle holdt i den samme arkitekttegnede og sydlandske stil, der indbyder til, at man benytter sig af bygningerne og føler sig godt tilpas derved.

Vi ved, at det er mest afslappende, når alt er pænt, rent og i orden og vi gør os umage for at alle bygninger skal fremstå netop sådan. Inde som ude gør vi noget ud af at skure, skrubbe og finpudse så du ikke skal tænke på dét, men bare nyde din ferie, som vi gerne lægger gode rammer til.

Her er noget for alle – badeværelser for de mindste, stor toiletbygning og baderum/toiletrum i ét, for dem, der ønsker netop det.

I alle rum er der smukke klinker, spejle og en belysning der understreger den luksus, man gerne skulle kunne føle sig hensat til, når man benytter faciliteterne.

Udenfor bygningerne søger vi at have krukker med årstidens blomster, så det udendørs og indendørs følges ad i hensyn til følelsen af komfort og veltilpashed.

Vi har også tænkt på de allermindste i familien.

Ikke alle børn bryder sig om at komme i bad – og allermindst at få vasket hår. Men hvad hvis badekarret er en træstamme, der bliver udhulet af frække orme og badekarret er i en højde der gør, at hverken mor eller fra behøver at gå i hug for at hjælpe til? Så er det måske slet ikke så slemt, men kan ligefrem gå hen og blive en sjov oplevelse for alle parter.

I det store badeværelse og toiletrum til børn er alle håndvaske i børnehøjde og det samme er toiletterne. Desuden er dørene til toiletterne udformet på en måde, så uheldige rollinger ikke kommer til at låse sig inde.

Ydermere er der installeret tre små brusere samt pusleborde, så familien med småbørn har det helt rigtige sted at tage sig af de mindste.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu