ALOHA CAMP - BACK TO NATURE

Klima- og CO2-venlig ferie, hvor du kan overnatte i Glampingtelte, trætoptelte eller shelters.
Glampingtelt på First Camp Bogense City

GLAMPING TELT

Stort glampingtelt med plads til 6 personer. Faste senge, køleskab og lækre møbler.

TRÆTOP TELT

Lækkert klassisk spidstelt placeret på en platform i træerne. En anderledes oplevelse.

SHELTERS

Shelter med plads til 4 personer og adgang til lækkert overdækket køkkenområde.

Nyd en pragtfuld ferie med familien, i vores nye Aloha Camp område.

Ingen biler. Ingen stress. Masser af frihed. Aloha Camp er et nybygget område på campingpladsen specielt dedikeret til alle outdoor-typer, som elsker det primitive friluftsliv. Til klimaentusiaster, som ved hvor sejt det er at være CO2-neutral. Og til alle kvalitetsbevidste, som værdsætter fremragende håndværk, selv om det er enkelt. Billig overnatning, motorfri zone, samt frihed og fællesskab er nogle af de tanker der ligger bag.

Det miljørigtige Aloha Camp byder bl.a. på seks store ISABELLA-telte, som hver har to soverum, et opholdsrum og en veranda. For selv om det er primitiv livsstil, må det jo gerne være kvalitet og lækkert. ISABELLA-teltenes veranda er ideel til at nyde frokosten, som I kreerer i det nye, åbne og overdækkede køkken, der hører til Aloha Camp. I øvrigt med rigelig plads til, at I kan invitere naboteltet med til spisning.

Udover de store ISABELLA-telte er de også mulighed for at leje shelters og små spidstelte, som er placeret på repos i trætoppene. Der er altså mulighed for at vågne til fuglesang med en lille kæp i øret. Bogstaveligt talt.

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER
Menu