CAMPING TÆT PÅ EN GOLFBANE

Er du golfentusiast? Så se lige her.

Camping og golf

I Bogense ligger HC Andersen Golf, så du kan ligeså godt tage køllerne med, når du kommer til First Camp Bogense City. Banen selv er en 18-hullers par 72-bane der også inkluderer en lidt mindre øvebane; en driving range par-3 bane. Og selvfølgelig Pay-and-Play-faciliteter til træning af puts, chips- og bunkerslag. Så nyd en omgang camping og golf.

Banen ligger ved den skønne Fredskoven og Gyldensteen Gods´ hovedgård Kristianslund, der lægger lokaler til golfbanens og –klubbens restaurant. Restauranten tilbyder et stort udvalg af retter som det hører sig til, når man befinder sig i så billedskønne omgivelser, som H.C. Andersen Golf er.

Golf i en helt anden udgave kan såmænd spilles på campingpladsen: nemlig minigolf. Her koster det kr. 20,- for campingpladsens gæster, mens det for udefrakommende koster hhv. kr. 40,- og kr. 30,- for voksne og børn.

Hvor man nok kan bruge en hel formiddag på H.C. Andersen Golf, er en times tid cirka nok, når det drejer sig om minigolf på campingpladsen, for selvom minigolfen også byder på 18 huller, er der ikke nær så langt at gå rundt…

Se meget mere om camping i Bogense her på siden. Du kan starte med at se de overnatningsmuligheder vi tilbyder. Uanset om du kommer i egen vogn, telt eller autocamper, eller ønsker en hyggelig hytteferie i en af vores luksushytter.

Camping og golf
Golf og camping
Camping og golf

Se mere om First Camp Bogense City her:

CAMPING

Camping i absolut topklasse, på en af Danmarks 5 stjernede campingpladser. Vi har moderne faciliteter, masser af aktiviteter og den bedste beliggenhed du kan ønske dig.

HYTTER

Snup en ferie i en af vores lækre luksushytter. Vi har plads til dig og din familie, og har mange forskellige typer hytter.

Camping med badeland

AKTIVITETER

På First Camp Bogense City har vi masser af aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. en tur i vores store indendørs badeland med vandrutsjebane, varmtvandsbassin og stort konkurrencebassin.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu