CAMPING MED BØRN

Camping med børn – Den bedste ferie i barns minde

Hvis børn selv kunne bestemme hvor ferien skulle gå til eller hvordan den skulle afholdes, er der ingen tvivl: camping!

Campingpladsen har forskellige veludstyrede legepladser, varierende aktiviteter for alle, strand lige i nærheden og ikke mindst badelandet lige om hjørnet. Kort sagt, det er intet problem at tage på camping med børn, når man er på First Camp Bogense City.

Her finder man som barn den ultimative frihed og samtidig den største tryghed set med et barns øjne. Tænk at kunne sive ud ad vognen om morgenen, finde sammen med vennerne – enten nogle nye eller dem fra sidste år – og så lege hele dagen. Her er mulighederne utallige og selv det mest tillokkende på iPaden virker pludselig ligegyldigt. Intet slår en sommer i vennernes tegn.

Det er sjovt og spændende at drøne rundt på de forskellige legepladser eller måske tage en tur i badeland og virkelig føle sig som herre over sin egen dag – og samtidig have visheden om at mor og far er lige i nærheden, hvis man skulle blive sulten eller få lyst til et kærligt kram.

For de mindre børn er campingferie også en god idé, for her er ingen vuggestue eller børnehave – kun rig mulighed for at være sammen med mor og far, som selvfølgelig er uvurderligt, når man bare er et lille nor, som synes at mor og far er de bedste i verden.

Tid der er givet godt ud, kommer ikke skidt tilbage.

Se meget mere om camping med børn her på siden. Du kan starte med at se de overnatningsmuligheder vi tilbyder. Uanset om du kommer i egen vogn, telt eller autocamper, eller ønsker en hyggelig hytteferie i en af vores luksushytter.

Camping med børn
Camping med børn
Camping med børn

Se mere om First Camp Bogense City her:

CAMPING

Camping i absolut topklasse, på en af Danmarks 5 stjernede campingpladser. Vi har moderne faciliteter, masser af aktiviteter og den bedste beliggenhed du kan ønske dig.

HYTTER

Snup en ferie i en af vores lækre luksushytter. Vi har plads til dig og din familie, og har mange forskellige typer hytter.

Camping med badeland

AKTIVITETER

På First Camp Bogense City har vi masser af aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. en tur i vores store indendørs badeland med vandrutsjebane, varmtvandsbassin og stort konkurrencebassin.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se mere her