CAMPING MED BADELAND

Stort indendørs badeland/svømmehal på pladsen…

Jovist er vi First Camp Bogense City og ligger ikke langt fra vandet – både badestrand, badeanstalt, marina og havn. Her er det hele.

Der er da næsten ikke noget bedre end at dase i den friske havluft og få sand mellem tæerne. Desværre tillader vejret det bare ikke altid…

Camping med badeland

Så er det da godt, at vi har badeland! Her er vejret nemlig altid godt og luften er altid 29 grader. Hvem sagde ’sommer altid’ uanset vejret udenfor? I First Camp Bogense Citys badeland er det en garanti, at vejret indenfor altid er tempereret og behageligt.

I badelandet er der 25-meters bassin for motionssvømmere i den ene halvdel og i den anden er der åbent for fri leg med de mange sjove flydedyr og et svingtov fra loftet, der kan give selv de stærkeste Tarzan-børn kam til håret. I badelandet er der også en vippe til de modigste og er det ikke lige sagen, tager man da bare den bugtede vandrutsjebane ned til underetagens varmtvandsbassin. Her er vandtemperaturen 33 grader og bassinet er i to dybder, så også de mindre børn kan være med.

Efter svømmeturen i badeland kan man sætte sig i cafeteriaet med udkig over det blå vand og glade badegæster og nyde sig en kop kaffe, varm kakao eller en is. Klimaet i badelandet indbyder nemlig til det hele – om det så er varme drikkevarer eller kold forplejning. I badelandet er der mulighed for lidt af hvert og plads til det hele. Se det er camping med badeland for hele familien.

Camping med badeland
Camping med badeland

Se mere om First Camp Bogense City her:

CAMPING

Camping i absolut topklasse, på en af Danmarks 5 stjernede campingpladser. Vi har moderne faciliteter, masser af aktiviteter og den bedste beliggenhed du kan ønske dig.

HYTTER

Snup en ferie i en af vores lækre luksushytter. Vi har plads til dig og din familie, og har mange forskellige typer hytter.

Camping med badeland

AKTIVITETER

På First Camp Bogense City har vi masser af aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. en tur i vores store indendørs badeland med vandrutsjebane, varmtvandsbassin og stort konkurrencebassin.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu