CAMPING I EFTERÅRSFERIEN

Efterårsferie er lig med mange ting. Vi glæder os alle til at holde fri og få en pause fra hverdagen, men også til at kunne nyde tiden sammen med familien. Efteråret er én af de smukkeste årstider, for selvom det ofte regner og er gråt udenfor, så er der intet smukkere, end når sollyset endelig rammer de gule, røde og brune blade, og laver smukke solstråler mellem træerne. Når solen endelig får kæmpet sig igennem skyerne, og du kan se at varmen får fugten til at fordampe. Så ved vi, at det er tid til efterårsferie!

Efterårsferien er ofte tiden, hvor en gåtur i skoven bliver til familietradition. Man kan samle svampe, kastanjer og kogler, til at bruge indendøre når regnen igen kommer på besøg. På en regnvejrsdag kan man lave kastanjedyr. Man kan tilberede svampe og lave en lækker suppe. Man kan gemme kogler og nødder til den kommende jul’s juledekorationer, og så er man forberedt når det bliver tid til at pynte op.

I Bogense har man rig mulighed for at komme i skoven og samle naturmaterialer, da der ligger Fredskov, Fællesskov, Jerstrup Skov og Langø Plantage. Derudover er der den smukkeste natur omkring Gyldensteen Strand og i retning mod Skåstrup Strand ligger der også skovene Nyhave og Fogense. Når man har fået nok af den friske luft, og skal ind i varmen, står den på indendørshygge med tæpper og kakao.

Oplevelser i Bogense

Der er mange muligheder for oplevelser i og omkring Bogense, da vi både har det gamle byliv og de mange slotte og herregårde der ligger i nærheden. Desuden er der kun en halv times kørsel til Odense, og under en times kørsel til de andre byer på Fyn. Derfor er alt inden for overskuelig afstand. Så I kan roligt planlægge en uges ferie i Bogense, hvor hele familien får en god oplevelse. Med byen og alt hvad vi har at tilbyde, kan I nemt få tiden til at gå.

I efterårsferien har vi mere tid til hinanden. Vi har tid til at forkæle hinanden og os selv. Det kan være her man genoptager en gammel hobby, eller finder en ny. Det er her man kan bage kager sammen, og spille brætspil. Eller man kan skabe sjove historier med fantasidyr og andre kreative ideer. Det er også muligheden for at få læst den der bog, som du længe har haft liggende på hylden, men som du aldrig lige nåede at komme i gang med.
På First Camp Bogense City tager vi fat i alle de gode ideer, og laver et aktivitetsprogram hvor det handler om at være sammen. Det giver rig mulighed for at hygge sammen med familien, men også at lære de andre campister at kende, og måske få nye venner for livet 🙂

Aktiviteter i det farverige efterår

På de regnfulde dage kan man let bruge timer i campingvognen og lytter til regnen der rammer teltdugen. Der er noget afstressende ved lyden, og det gør at man kommer helt ned i tempo. Hvis I på et tidspunkt skulle få nok af denne lyd, og trænger til at blive varmet igennem, så er der heldigvis håb forude. Ved siden af campingpladsen ligger nemlig Bogense Svømmehal, som er vores helt eget badeland. Her er som et tropisk paradis, med temperaturer der får dig til at tænke på sydens sol og varme. Badelandet har masser af faciliteter, så man kan let få nogle timer til at gå. Der er både 25 meters bassin med vippe og sving-reb, og der er varmtvandsbassin, sauna og rutchebane.

Efterårsferien ligger jo som bekendt altid i oktober måned. Og dermed ligger det også meget tæt på Halloween som er d. 31. oktober. Det skaber en naturlig lyst til at forberede højtiden, nu hvor man har tiden til det, og derfor er en tilbagevendende aktivitet; at skære græskar. Lave fine græskarlygter, som kan stå og lyse op i mørket resten af måneden, – indtil højtiden bliver afløst af den næste – den forestående jul. Det giver en hyggelig uhyggelig stemning på campingpladsen, som samtidig skræmmer de onde ånder væk.

Så uanset hvad man har af interesser, er der altid noget man kan lave når det bliver efterår. Og på First Camp Bogense City omfavner vi alt hvad efteråret har at tilbyde. Vi går udenfor, vi går i køkkenet, vi skærer græskar, og vi hygger omkring bålet. Hold Jer opdaterede i vores aktivitetskalender, og se hvad I skal være med til, når det hele sætter ind!

Tag familien med til byliv, natur og masser af aktiviteter

Levende udstilling tæt på First Camp Bogense City

Se mere om First Camp Bogense City her:

CAMPING

Camping i absolut topklasse, på en af Danmarks 5 stjernede campingpladser. Vi har moderne faciliteter, masser af aktiviteter og den bedste beliggenhed du kan ønske dig.

HYTTER

Snup en ferie i en af vores lækre luksushytter. Vi har plads til dig og din familie, og har mange forskellige typer hytter.

Camping med badeland

AKTIVITETER

På First Camp Bogense City har vi masser af aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. en tur i vores store indendørs badeland med vandrutsjebane, varmtvandsbassin og stort konkurrencebassin.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se mere her