CAMPING I BOGENSE

Camping i Bogense – Fordi Bogense bare er sagen

Der er en grund til, at gæster sæson efter sæson tager på camping i Bogense på First Camp Bogense City. Den grund er, en blanding af den skønne campingplads og den perle af en by, som Bogense er.

Byen byder på butikker, restauranter, fritidsbeskæftigelser, skov, strand, byliv, havn, marina, strand, historie, hemmelige stier – og alt i gåafstand af hinanden.

Når du vælger First Camp Bogense City vælger du samtidig en campingplads der er speciel på den måde, at man selv vælger om man ønsker at tilbringe hele sin ferie på pladsen og dens mange tilbud, eller om man har lyst til at inddrage byen også.

Bogense by byder på mange forskellige fornøjelser trods sin beskedne størrelse. Om man er til fine-dining, fiskerestaurant på havnen, thaimad i bymidten eller kromad i historisk atmosfære, kan det lade sig gøre. Desuden byder Bogense på flere cafeer, der også tilbyder bespisning i hyggelige omgivelser.

Hvis man er til shopping kan man uden problemer blive ekviperet fra top til tå, da byens forretninger inkluderer sportsbutikker, herretøjsbutikker, dametøjsbutikker, butikker med modetøj og børnetøj, guldsmedeforretning – ja, Bogense mangler intet.

Om sommeren summer byen af liv på grund af alle de tiltag og arrangementer, der hvert år bliver afholdt i Bogense. Byens borgere blander sig med turisterne, når gaderne fyldes af leben og sommerstemning, så ingen kan være i dårligt humør når solen går ned.

Se meget mere om camping i Bogense her på siden. Du kan starte med at se de overnatningsmuligheder vi tilbyder. Uanset om du kommer i egen vogn, telt eller autocamper, eller ønsker en hyggelig hytteferie i en af vores luksushytter.

Camping i Bogense

Se mere om First Camp Bogense City her:

CAMPING

Camping i absolut topklasse, på en af Danmarks 5 stjernede campingpladser. Vi har moderne faciliteter, masser af aktiviteter og den bedste beliggenhed du kan ønske dig.

HYTTER

Snup en ferie i en af vores lækre luksushytter. Vi har plads til dig og din familie, og har mange forskellige typer hytter.

Camping med badeland

AKTIVITETER

På First Camp Bogense City har vi masser af aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. en tur i vores store indendørs badeland med vandrutsjebane, varmtvandsbassin og stort konkurrencebassin.

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

SVØMMEHAL PÅ PLADSEN

Duk op og dyk ned i Bogenses sjoveste vandland, hvor der er noget for både voksne og børn. Her er temperaturen altid 29 grader, så uanset om det regner, sner eller er et strålende vejr, er der altid behageligt at være. Og altid med kig til naturen gennem badelandets store panoramavinduer.

AKTUELLE TILBUD

Snup en billig ferie i fantastiske omgivelser med masser af aktiviteter, restauranter og oplevelser for hele familien.
Menu